Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Welkom bij het Carbohydrate Competence Center (CCC)

Het Carbohydrate Competence Center (CCC) is hét koolhydraatkenniscentrum in Nederland waar excellente kennis rondom koolhydratenonderzoek samenkomt. Het CCC wil hoogwaardige kennis op het gebied van koolhydraten genereren, ontwikkelen en delen om wereldwijd innovatie te bevorderen en bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving.

Resultaten

Al sinds 2008 werken bedrijven en kennisinstellingen binnen het koolhydraatkenniscentrum CCC aan vraaggestuurde onderzoeksprojecten inzake koolhydraten in gezonde voeding en koolhydraten als bron van nieuwe materialen en chemicaliën.  Dit heeft tot prachtige resultaten geleid. Onder Highlights vindt u de behaalde resultaten tot nu toe. Onder Documenten vindt u relevante documentatie zoals proefschriften, octrooien, onderzoeksrapportages, handige links, films en meer.

Join CCC

Het CCC stimuleert de vorming van publiek-private samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen. Wij doen dit door middel van CCC onderzoek en binnen ons CCC kennisnetwerk. Binnen het CCC kennisnetwerk wordt kennis overgedragen door meetings, open dagen en andere netwerkgebeurtenissen. Het CCC kennisnetwerk staat open ​​voor zowel leden van  CCC-onderzoeksprogramma’s als voor geïnteresseerden uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Vind hier de CCC deelnemers.

Klik op de link om lid te worden van het: CCC kennisnetwerk.